Yüksekokulumuzda 8-14 Nisan Sağlık Haftası Etkinliği Düzenlendi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 8-14 Nisan Sağlık Haftası sebebiyle düzenlenen etkinlik programı Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program çerçevesinde konuşmacı olarak Kilis Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Nuray TOPÇUOĞLU katıldı. Topçuoğlu ‘Sağlık Çalışanlarının Sağlığı ve Hastalıklardan Korunma’ konulu konuşmasını ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Yapılan etkinliğe Kilis Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Gökhan UNUTMAZ, Kilis Devlet Hastanesi İdari Birimi’nden Fatih TOPÇUOĞLU, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat ODUNCUOĞLU, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. B. Göker DURDU, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet DEMİR, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Özge UZUN, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sibel SEVİNÇ ve akademisyenler katıldı.

Etkinlik sonunda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet DEMİR tarafından Uzm. Dr. Nuray TOPÇUOĞLU’na değerli sunumlarından dolayı çiçek takdim edildi.

Son Güncelleme: 2018-01-18 13:39:38