Bologna Bilgilendirme Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Tuğba İSPİR tarafından Bologna Süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya her bölüm ve programlardan bir öğretim elemanı katıldı.

Toplantıda; Program Bilgi Paketi Tanımlamaları, Program Öğrenme Çıktı ve Yeterlilikleri, TYYÇ Temel Tanımlamaları, Ders Bilgi Paketi Tanımlamaları dahilinde AKTS ve öğrencinin iş yükü hesaplamaları ve içerikteki diğer tanımlamalarla ilgili bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024