Kadın ve Erkek Beyni Sinevizyon Gösterisi Gerçekleştirildi

 

niversitemiz Öğrenci Topluluklarından Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen “Kadın ve Erkek Beyni” isimli seminer ve söyleşi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Dr. M. Ercan ODABAŞIOĞLU ve Öğr. Gör. Dr. Zeynettin KASIRGA öncülüğünde gerçekleştirildi.
İlk olarak Öğr. Gör. Dr. M. Ercan ODABAŞIOĞLU geçmişten günümüze insanoğlunun beyin üzerindeki araştırmaları hakkında ne kadar yol kattetiği, beyinin kısa ve çarpıcı anatomik ve fizyolojik özelliklerinin yanı sıra kadın ve erkek beyninin farklılıklarındaki temel faktörlerine değindiği kısa bir sunum gerçekleştirdi. Programın devamında nörobilim uzmanı Prof. Dr. Sinan CANAN’ın “Kadın ve Erkek Beyni” adlı söyleşisi sinevizyon görseli olarak paylaşıldı. 
Seminer, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

 

Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarından Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen “Kadın ve Erkek Beyni” isimli seminer ve söyleşi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Dr. M. Ercan ODABAŞIOĞLU ve Öğr. Gör. Dr. Zeynettin KASIRGA öncülüğünde gerçekleştirildi.İlk olarak Öğr. Gör. Dr. M. Ercan ODABAŞIOĞLU geçmişten günümüze insanoğlunun beyin üzerindeki araştırmaları hakkında ne kadar yol kattetiği, beyinin kısa ve çarpıcı anatomik ve fizyolojik özelliklerinin yanı sıra kadın ve erkek beyninin farklılıklarındaki temel faktörlerine değindiği kısa bir sunum gerçekleştirdi. Programın devamında nörobilim uzmanı Prof. Dr. Sinan CANAN’ın “Kadın ve Erkek Beyni” adlı söyleşisi sinevizyon görseli olarak paylaşıldı. Sinevizyon gösterisi, soru-cevap bölümünün ardından Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Elif AKIN KAZANCIOĞLU'nun hocalarımıza teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

 

 

      

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024