2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Yüksekokulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz için 15.06.2023 Perşembe günü üniversitemizin konferans salonunda mezuniyet töreni düzenlenmiştir.
Törenimize katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ruhat YAŞAR'a, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mesut YALÇIN'a,  akademisyen hocalarımıza, öğrencilerimize ve öğrencilerimizin ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren Dilan YILMAZ'a, ikincilikle bitiren Ayşegül TACOĞLU'na, üçüncülükle bitiren Mine Gül POLAT'a diploma ve plaket takdim edilmiştir.
Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz…