YAZ STAJI DUYURUSU

1-Yaz stajı uygulaması kapsamında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Ofisi staj sonucunu onaylamış öğrencilerin bölüm sekreterliğinden başvuru formunu ve dilekçeyi almaları gerekmektedir.

2-Staj yapacak öğrencilerin başvuru formunu ilgili kuruma onaylattıktan sonra müstehaklık belgesi ile beraber bölüm sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

3-Zorunlu yaz stajı süresi 20 gün olarak belirlenmiştir.

4-Cumhurbaşkanlığı Kariyer Ofisi kapsamı dışında staj yapacak öğrencilerin de staj süresi 20 gün olarak belirlenmiştir.

5-Cumhurbaşkanlığı Kariyer Ofisi kapsamı dışında staj yapacak öğrencilerin staj başvuru sözleşmesini Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu resmi sitesinde formlar bölümünden "iş yeri staj sözleşmesini" temin edebilirler.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024