Yüksekokulumuzda İŞKUR Eğitimi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 20 Mayıs 2013 pazartesi günü stand açıldı, okul öğrencilerimiz bilgilendirildi. Yüksekokulumuz son sınıf öğrencilerinin iş bulma imkânlarını artırmaya yönelik gerçekleştirilen bu etkinlik, okulumuza davet edilen Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kilis Şubesinde görevli eğitimcileri tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında önce, İşkur standında İşkur görevlileri tarafından öğrencilerin birebir soruları cevaplandı, sonrasında katılımcı öğrencilere Yusuf Şerefoğlu Yüksekokulu konferans salonunda iş bulma, iş imkânları, iş ararken dikkat edilecek hususlar ve işbaşı eğitim uygulamaları hakkında güncel ve pratik bilgiler verildi.

Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Murat ODUNCUOĞLU, yapılan bu etkinliğe katkılarından dolayı İşkur’a, eğitimi gerçekleştiren İşkur eğitimcilerine ve organizasyonda görev yapan okul öğretim görevlilerine teşekkürlerini iletti. Bu etkinliklerin önümüzde eğitim öğretim yılından itibaren düzenli olarak tekrarlanacağı, öğrencilerin iş motivasyonu ve istihdamı için gerekli çalışmaların planlanacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 2018-01-18 13:39:51