Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemi akademik kurul toplantısı 27.09.2022 tarihinde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mesut YALÇIN’ın başkanlığında yapıldı.
Müdür yardımcıları, bölüm başkanları ve akademik personelin eksiksiz bir şekilde katılım gösterdikleri toplantı; Müdürümüzün yeni unvan alan akademik personelleri tebrik etmesi ve okulumuzda yapılan çalışmalara özveri ile katkı sağlayan personellere teşekkür konuşması ile başlamıştır. Dönem başı yapılması gereken faaliyetler ve yüksekokulumuzda yapılması planlanan etkinlik takvimi vb. konuların görüşüldüğü toplantı yeni dönemin hayırlı olması temennileriyle son bulmuştur.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024